Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Ergonomi - Musemåtter

En ergonomisk korrekt arbejdsstilling er vigtig og det gælder også ved kontorarbejde foran computeren. "Museskader" kan være alvorlige og meget smertefulde. Skaderne kan være i led, i hånden, albuen, ryg, nakke og skuldre.  Med få virkemidler ville mange sygedage kunne undgås. Smerter og gener forårsaget af stillesiddende arbejde med mus, skærm og tastatur kan der gøres noget ved, endda for små penge.

Det handler om at forebygge. Med en række hjælpemidler som håndledsstøtter, armstøtter og ergonomiske mus kan man gøre meget for at undgå belastningsskader. Uanset hvor meget man gør med musemåtter, håndledsstøtter og andre tiltag vil man dog aldrig kommer uden om at disse hjælpemidler ikke gør det alene. Brug dem, men kombinér dem med at variere arbejdsstillinger, hold passende pauser og sid i korrekt arbejdsstilling.

Musemåtter og ergonomi

Der er 14 varer.

Viser 1-12 af 14 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed