Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Diverse loddeprodukter

Optimer dit elektroniklodsarbejde med vores omfattende udvalg af professionelt loddeudstyr og tilbehør. Vores kategori omfatter alt, hvad du behøver for sikker og effektiv lodning af elektroniske komponenter. Vælg imellem specialiserede loddemåtter og underlag, der beskytter dit arbejdsområde og forhindrer statisk elektricitet (ESD) for at sikre komponenternes integritet.

Forbedr din arbejdsstation med loddestativer og printholdere, der giver stabil støtte til dine projekter og gør det lettere at navigere gennem detaljerede loddeopgaver. Beskyt dig selv og dit miljø med vores røgsugere, der effektivt fjerner farlige dampe og partikler fra loddeprocessen.

Uanset om du er professionel elektroniktekniker eller entusiastisk gør-det-selv mand, er vores sortiment nøje udvalgt for at opfylde dine behov og højne kvaliteten af dit loddearbejde. Du kan sikre dig optimal sikkerhed, komfort og præcision i hele loddeprocessen med vores pålidelige og specialiserede loddetilbehør.

Diverse loddeprodukter

Der er 31 varer.

Viser 1-12 af 31 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed