Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Powerbank

I denne kategori finder du hurtigt en Powerbank. Men hvad er egentligt en Powerbank ?

Lidt firkantet sagt er en Powerbank et transportabelt genopladeligt batteri. En Powerbank fungerer som en oplader for din mobiltelefon, tablet eller anden enhed der normalt lades via USB. En typisk Powerbank består af et eller flere batterier i et kabinet. Opladning sker typisk med en USB oplader og mange Powerbanks kan rumme strøm nok til flere genopladninger af både Smartphones og tablet. Med en Powerbank kan du altså oplade din mobiltelefon eller tablet selvom du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

Med fremkomsten af nye batteriteknologier har en moderne Powerbank både høj kapacitet og meget lang lagringstid. Når du skal vælge en Powerbank afhænger det helt af dit behov. Skal du have en Powerbank der kan hjælpe med en enkelt opladning i ny og næ eller skal du på en ugelang festival mulighed for opladning ?

Regn med at opladning af en Smartphone vil kræve en powerbank på omkring 2800 mAh. Dette vil sikre dig én opladning. Modsat kan du med en 20000 mAh Powerbank forvente at kunne oplade din smartphone op til 7-8 gange, uden genopladning af Powerbanken.

Transportable batterier - PowerBanks - PowerBars

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed