Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.


Handelsbetingelser for dig der handler som privat:

Handelsbetingelser gældende for handel mellem Tektronic og slutforbruger. For virksomheder henvises til vore B2B-handelsbetingelser. Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tektronic v./Bent Bo Christiansen, Højgårdsvej 4,8983 Gjerlev, Cvr.nr. 13 38 48 43 såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og Tektronic der uomtvisteligt har til formål at fravige disse bestemmelser eller dersom bestemmelser i øvrigt måtte stride imod beskyttelsespræceptive regler for forbrugere.

Bestilling
Bestilling kan foretages på følgende måder:
- via vort onlinesystem
- via email
- via post
- via telefonisk bestilling

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Priser
Alle priser er incl. 25% moms. Priser på tilbudsvarer er kun gældende i en tidsbegrænset periode eller til varen er udsolgt. Har du oprettet konto med udenlandsk leveringsadresse og eller faktureringsadresse og er landet udenfor EU vil de viste priser i kassefunktionen som hovedregel være uden moms. Anførte førpriser er baseret på tidligere vejledende listepriser, konkurrenters priser eller egne tidligere priser.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

Aftaleindgåelse, sprog.
Aftaler på vort website kan indgås på Dansk eller Engelsk.
Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi aftalen, så du kan tilgå den senere. Når du har oprettet en konto, kan du logge ind på vor hjemmeside og se indhold og ordre-status for alle tidligere ordrer. Har du ikke oprettet en konto, fremgår aftalen alene af den bestillingsbekræftelse du
har modtaget via e-mail.

Leveringstider.
Leveringstiden er normalt 2 - 8 arbejdsdage (excl. lørdag, søndag og helligdage).
Lagervarer afsendes normalt samme dag.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Levering og omkostninger
Vi tilbyder mange leveringsmuligheder og de vil alle være beskrevet når du bestiller. Normalvis anvendes PostNord eller fragtmand. Bestilte varer leveres som hovedregel som anført ved bestilling.

Vi forbeholder os dog ret til, i helt specielle tilfælde, at ændre forsendelsestype såfremt pris eller leveringstid skønnes at være mere fordelagtig end oprindeligt valg af transportør. Forsendelse med fragtmand leveres normalt kun i grundplan. Forsendelser uden kvittering for modtagelsen henstilles normalt ikke. Såfremt der ikke træffes nogen hjemme lægges en besked af transportør. Leveringer som efter købers ønske stilles uden kvittering accepteres ikke. Vær opmærksom på at du, hvis du har valgt omdeling, kan risikere at blive opkrævet ny fragt for genlevering hvis du ikke er hjemme ved første levering til aftalt adresse. Pakker kan omdirigeres af f.eks. PostNord, til et andet opsamlingssted end det valgte, hvis pakkeboksen er fuld eller hvis pakkens størrelse ikke passer i de ledige bokse. I så fald vil du blive informeret herom direkte fra distributøren. Alle omkostninger til forsendelse vil være anført allerede når du bestiller. Gratis fragt tilbydes i kampagneperioder på visse køb så længe vægten er under 5 Kg. Gratis fragt tilbydes kun til adresser i Danmark og for øer i Danmark er dette kun gældende for brofaste øer.

Varens beskaffenhed
Vi bestræber os på at levere varer som illustreret på vor hjemmeside og som vist i vore kataloger, brochurer og lignende. Til trods for vore bestræbelser på at levere varen som illustreret kan der forekomme afvigelser i design, farve og i sjældne tilfælde. En ændring af ovenstående berettiger ikke køber til refusion, dekort, reklamation eller ombytning.

Dokumentation og vejledning.
Dokumentation, brugermanualer, opsætningsvejledninger og lignende foreligger ikke nødvendigvis på dansk. Apparaters funtionsbeskrivelse, menustyringer, elektroniske guider samt firm og middleware er ikke nødvendigvis dansksproget. Med varen kan følge brugervejledninger i det omfang disse er udarbejdet. Hvis køber herudover ønsker yderligere rådgivning fra Tektronic's side er denne udelukkende af vejledende art.

Forbrugeraftaleloven
Din ordreafgivelse og dit køb ved Tektronic via Internettet er underlagt almindelig gældende dansk lovgivning.

Persondatapolitik - Personlige oplysninger
Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger. Vi indsamler og behandler almindelige
personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne behandle og sende din bestilling og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring i den udstrækning du selv ønsker det. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse nødvendige pakkedata/forsendelsesprocedure samt ved en omstrukturering eller salg af vores aktivitet.

Ved en typisk ordre vil indsamlede data være de helt nødvendige for at gennemføre en behandling af de bestilling: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata. Oplysninger der videregives til PostNord eller andre logistikvirksomheder indeholder informationer der er nødvendige for at sende din pakke, herunder e-mail og telefonnummer så du kan modtage besked om status på pakken (T&T).

Personoplysningerne registreres hos Tektronic v/ Bent Bo Christiansen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

Den dataansvarlige på tektronic.dk er virksomhedens indehaver.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@tektronic.dk

Specielt for forsendelse til udland
Ved forsendelse til Grønland, Færøerne og Norge samt andre lande udenfor EU, fratækkes 25% moms. Er der ved oprettelse af konto anført leverings og eller faktureringsadresse i lande uden for EU vil priserne på sidste side i købsproces (kassefunktionen) som hovedregel vises uden moms.

Betalingsmetoder:
Vi giver dig mange muligheder for betaling online.

Online betaling

Du kan betale online med: Dankort, MobilePay, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, JCB, edankort samt PayPal.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 
 
Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside. 

Beløbet hæves først fra din konto, når varen er afsendt til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du selv har godkendt. Ikke kun betalingsoplysninger, men alle oplysninger der indtastes på vor side er beskyttet af en stærk SSL kryptering. Det kan du læse mere om her: SSL.

Efterkrav
Der kan ikke betales pr. efterkrav.

Forudbetaling
Der kan forudbetales via netbank / bank som privatkunde. Denne betalingsform er en sekundær betalingsform til dig der ikke har debit / kreditkort og er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Fakturabetaling bankoverførsel
Er du kreditgodkendt privatkunde kan vælge bankoverførsel.

Betaling ved afhentning.
Der kan betales ved afhentning efter forudgående aftale om afhentning. Der kan betales med
kontanter, mobilePay eller kredit og debitkort som anført under betaling med kreditkort/debitkort.

Betaling med kreditkort og debitkort.
Der kan betales med følgende korttyper: Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA/Dankort,VISA
Electron, JCB samt eDankort.

Betaling med ViaBill: Har du en ViaBill konto kan du anvende denne ved køb hos os. Har du ikke i forvejen en ViaBill konto kan den oprettes i forbindelse med dit køb hos os. Med en ViaBill konto kan du købe nu og dele din betaling. Enhver aftale om godkendelse,kreditstørrelse, betaling og ViaBill konto i det hele taget, er et mellemværende mellem dig og ViaBill.

Valutavisning.
Funktionen "Valuta" er alene af vejledende karakter. Al fakturering vil ske i danske kroner.

Forbehold, misbrug
Ved enhver form for misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder vi os ret til at annullere misbrugers ordre og slette dennes konto. Afgivelse af falske ordrer medfører prompte politianmeldelse.

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamation skal ske inden rimelig tid efter at manglen er konstateret. Reklamation inden 2 måneder anses for værende
rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi rimelige fragtomkostninger. Reklamation af enheder der elektronisk har været forsøgt modificeret vil blive afvist.

Reklamationer skal indsendes til os på vores adresse:
Tektronic
Højgårdsvej 4
8983 Gjerlev J
Tlf.: 8778 0920

Når varen returneres bedes anført fakturanummer som reference. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Ved forbrugerkøb kan kræves en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over.
Dette forudsætter at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige
omkostninger for Tektronic.dk

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@tektronic.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen. Du kan downloade vor fortrydelsesformular i PDF format lige her: Fortrydelsesformular.

Kan du ikke udskrive PDF filen kan du også selv lave en standardfortrydelsesformular med følgende
indhold:

----------
Til Tektronic, Højgårdsvej 4, 8983 Gjerlev j, mærket: Retur

Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med
min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser:

"Udfyld med dine data"
Dato for bestilling:
Dato for modtagelse:
Navn:
Adresse:
Underskrift (skal påføres hvis formular fremsendes på papir):
Dato for underskrift:

----------

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Oplys meget gerne dit ordrenummer, som du finder på din bestillingsbekræftelse - det gør det nemmere for os hurtigt at få behandlet sagen. Vi anbefaler at du anvender PostNord til returnering og at du afsender som pakke med T&T
(sporingskode)

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om,
 
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Varen kan indsendes til vor adresse (gerne vedlagt en kopi af faktura - det gør det hurtigere at
behandle returnering):
Tektronic
Højgårdsvej 4
8983 Gjerlev J
Tlf.: 8778 0920

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse dog kun ved forudgående aftale. 

Copyright
Al indhold på vore websider er omfattet af lov om ophavsret.

Software og dennes anvendelse.
Tektronic sælger ikke software til modtagere (patche), smartcards, CA-moduler samt andre
lagringsmedier såfremt dette er i strid med gældende dansk lovgivning og yder ingen form for
support på software til disse formål. Anskaffelse og brug af software til ovenstående, sker for egen regning og risiko og det påhviler brugeren selv, at undersøge eventuelle juridiske konsekvenser heraf. Ifølge "Lov om radio- og fjersynsvirksomhed" er det pr 1/1 1998 forbudt at hjælpe kunder, der ønsker at fremstille: "dekoderkort", " piratkort" eller "parabolkort". Dette rammer naturligvis ikke kunder, der bruger vores brændere, chipcard (waffercard, smartcard), CF-card, RAM moduler o.s.v. til at lave adgangskort til døre, maskiner, PC-adgang, printere og lignende.

Ansvarsfraskrivelse.
På vore sider findes links til eksterne kilder. Tektronic kan ikke påtage sig ansvar for indholdet af
disse eller anvendelse af oplysninger og informationer fra disse. Tektronic er kun ansvarlige så længe dte følger direkte af dansk lov.

Abonnement.
Tektronic kan ikke drages til ansvar for ophør og eller ændringer fra programudbydere uanset at der
i forbindelse med salg af produkter måtte være knyttet abonnement til disse.

Tekniske ændringer fra programudbyder.
Tektronic kan ikke drages til ansvar for ændringer foretaget af programudbydere der måtte medføre at solgt udstyr ikke længere kan anvendes.
 
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@tektronic.dk  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  
 
 
 
 
Handelsbetingelser B2B - Hvis du handler som virksomhed:
Handelsbetingelser gældende for handel mellem Tektronic og andre virksomheder. Nedenstående salgs og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Tektronic, Højgårdsvej 4,8983 Gjerlev, Cvr.nr. 13 38 48 43 såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og Tektronic der uomtvisteligt har til formål at fravige disse bestemmelser

1. Parter - Samhandel sker i henhold til købelovens regler med de undtagelser, der omtales nedenfor. I nævnte bestemmelse dækker benævnelsen "sælger" Tektronic.dk og benævnelsen "køber"
dækker kunden. Reklamationsadgangen er fraveget i forhold til købelovens § 54, jfr. købelovens § I. Har køber egne købs- og leveringsbetingelser gælder disse ikke ved køb hos Tektronic.dk og fraviger således ikke nedenstående salgs- og leveringsbetingelser.

2. Priser. Priser foreligger for alle sælgers standardprodukter. Sælger kan ændre prislisterne uden varsel. Den i bestillingsbekræftelsen anførte pris er baseret på de på datoen for
bestillingsbekræftelsen gældende priser for råvarer, arbejdsløn og energi. Sælger forbeholder sig ret
til at forhøje priser ved prisstigninger på råvarer m.m.

3. Ejendomsforbehold. Tektronic.dk har ejendomsforbehold til alle leverede varer. Ejendomsretten til de solgte varer forbliver således i enhver henseende hos Tektronic.dk.

4. Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelser er anført på bestillingsbekræftelse eller faktura.
Ved forsinket betaling betales rykkergebyr Kr. 100,00 og morarente. Sidstnævnte med 2% pr. påbegyndt måned. Betaling kan ske ved indbetaling til vor bankkonto reg.nr. 6610, kontonummer 2027095.

5. Risikoens overgang
Forsendelse sker for købers regning og risiko. Risikoen for salgsgenstandens hændelige undergang overgår til køber ved sælgers aflevering af produkterne til post, skib, bane eller fragtmand. Transportforsikring tegnes kun efter ønske fra køber og for købers regning.

6. Forsinkelse
Leveringstidspunktet anført i ordrebekræftelse, tilbud eller andet er omtrentlig. Sælger skal give køber meddelelse om enhver forsinkelse så snart denne er kendt for sælger. Eventuel forsinkelse udskyder leveringstidspunktet forholdsmæssigt. Sælger er kun ansvarlig for forsinkelse, der skyldes grov uagtsomhed fra sælgers side. Køber er ikke berettiget til at hæve aftalen begrundet i forsinkelse.

7. Returnering. Varer tages kun retur mod gebyr og kun efter aftale. Skaffevarer tages ikke retur.

8. Erstatning og ansvarsbegrænsning.
Sælgers ansvar vil aldrig kunne overstige købesummen.
Der fraskrives ethvert ansvar for indirekte tab, driftstab, tidstab, avancetab m. v.

9. Produktansvar
Produktansvar for tingskade kun hvis det fremgår direkte af dansk lov

10. Reklamation og undersøgelsespligt.
Reklamationsadgangen er fraveget i forhold til købelovens § 54, jfr. købelovens § I. Køber skal straks ved modtagelsen foretage en grundig undersøgelse af leverancen for at sikre sig, at varen er mangelfri og leveret som aftalt. Mener køber på dette tidspunkt at det solgte lider af mangler, skal køber, såfremt køber vil påberåbe sig manglen, straks og senest 48 timer efter at leverancen har fundet sted skriftligt give Tektronic.dk orientering herom. Er en reklamation berettiget ombyttes varen.

10.1 Vi bestræber os på at levere varer som illustreret på vor hjemmeside og som vist i vore kataloger, brochurer og lignende. Til trods for vore bestræbelser på at levere varen som illustreret kan der forekomme afvigelser i design, farve og i sjældne tilfælde, i mindre omfang, funktion som følge af en ændring fra vore leverandørers side. En ændring af ovenstående berettiger ikke køber til refusion, dekort, reklamation eller ombytning.

10.2 Køber er forpligtiget til forsvarlig opbevaring af reklamerede varer indtil disse er Tektronic.dk ihænde.

10.3 . Sælger påtager sig i en periode på 3 på hinanden følgende måneder efter leveringen har fundet sted, at foretage omlevering eller reparation efter sælgers valg, når der foreligger fejl ved leverancen, som skyldes fabrikationsfejl som formodes at have været til stede allerede på leveringstidspunktet.

10.4 Alle reklamationer og returneringer skal vedlægges fakturakopi.

10.5 Er det købte nummereret, elektronisk eller med mærkater eller lignende, skal identifikation kunne finde sted.

10.6 Det købte skal indleveres på sælgers adresse. Fremsendelse til køber sker for købers regning.

10.7 Findes der ingen fejl på varer indsendt med henblik på reklamation pålægges et gebyr for sælgers kontrol af indsendte varer.

10.8 Reklamationsretten omfatter ikke skader
der er følge af ukyndiges indgreb i apparater, der er opstået som følge af en fejl eller skade på tilsluttet apparat, der er opstået som følge af anden pludselig skade (eksempelvis tab), der skyldtes forsæt eller grov uagtsomhed, der er opstået under transport, der direkte eller indirekte er en følge af naturkatastrofer, lynnedslag, krig, oprør, borgerlige uroligheder, udløsning af atomenergi eller radioaktive kræfter, der er følge af ild, eksplosion eller vandskade, på knækkede eller bøjede eller på anden vis deformerede antenner, på tilbehørskort til PC eller følgeskader forårsaget heraf, forårsagt af forkert brug.

10.9 Reklamationsretten omfatter ikke udskiftning af batterier eller andre forbrugsstoffer, justering og efterindstilling som følge af fejlbetjening, ændring af kanaler, tilslutning af andet udstyr,
væskeskade, justering der ikke kræver indgreb i apparatet, rensning af eksempelvis tone og videohoveder, andet tilsluttet udstyr der ikke direkte vedrører det købte.

11. Software og dennes anvendelse.
Tektronic sælger ikke software til modtagere (patche), smartcards, CA-moduler samt andre lagringsmedier såfremt dette er i strid med gældende dansk lovgivning og yder ingen form for support på software til disse formål. Anskaffelse og brug af software til ovenstående, sker for egen regning og risiko og det påhviler brugeren selv, at undersøge eventuelle juridiske konsekvenser heraf. Ifølge "Lov om radio- og fjersynsvirksomhed" er det pr 1/1 1998 forbudt at hjælpe kunder, der ønsker at fremstille: "dekoderkort", " piratkort" eller "parabolkort". Dette rammer naturligvis ikke kunder, der bruger vores brændere, chipcard (waffercard, smartcard), CF-card, RAM moduler o.s.v. til at lave adgangskort til døre, maskiner, PC-adgang, printere og lignende.

12. Links.
På vore sider findes links til eksterne kilder. Tektronic kan ikke påtage sig ansvar for indholdet af disse eller anvendelse af oplysninger og informationer fra disse.

13. Abonnement.
Tektronic kan ikke drages til ansvar for ophør og eller ændringer fra programudbydere uanset at der i forbindelse med salg af produkter måtte være knyttet abonnement til disse.

14. Tekniske ændringer fra programudbyder.
Tektronic kan ikke drages til ansvar for ændringer foretaget af programudbydere der måtte medføre at solgt udstyr ikke længere kan anvendes.

15. Betalingsmetoder:
Vi giver dig mange muligheder for betaling online.

Online betaling


Du kan betale online med : Dankort, MobilePay, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, JCB og edankort.

Beløbet hæves først fra din konto, når varen er afsendt til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du selv har godkendt. Ikke kun betalingsoplysninger, men alle oplysninger der indtastes på vor side er beskyttet af en stærk SSL kryptering. Det kan du læse mere om her: SSL.

Efterkrav
Der kan ikke betales pr. efterkrav.

Forudbetaling
Der kan forudbetales via netbank / bank som erhvervskunde.

Fakturabetaling bankoverførsel
Er du kreditgodkendt erhvervskunde kan vælges bankoverførsel.

Betaling ved afhentning.
Der kan betales ved afhentning efter forudgående aftale om afhentning. Der kan betales med kontanter, mobilePay eller kredit og debitkort som anført under betaling med kreditkort/debitkort.

Betaling med kreditkort og debitkort
Der kan betales med følgende korttyper: Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA/Dankort,VISA, Electron, JCB samt eDankort.

16. Persondatapolitik - Personlige oplysninger ved B2B køb
Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger. Vi indsamler og behandler almindelige
personoplysninger om dig (herunder firmanavn, firmaadresse, navn på kontaktperson, CVR-nr., URL på webside, EAN nr., telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata),for at kunne behandle og sende din bestilling og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring i den udstrækning du selv ønsker det. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse nødvendige pakkedata/forsendelsesprocedure samt ved en omstrukturering eller salg af vores aktivitet.

Ved en typisk ordre vil indsamlede data være de helt nødvendige for at gennemføre en behandling af de bestilling: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata. Oplysninger der videregives til PostNord eller andre logistikvirksomheder indeholder informationer der er nødvendige for at sende din pakke, herunder e-mail og telefonnummer så du kan modtage besked om status på pakken (T&T).

Personoplysningerne registreres hos Tektronic v/ Bent Bo Christiansen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.

Den dataansvarlige på tektronic.dk er virksomhedens indehaver.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@tektronic.dk

17. I tilfælde af uoverensstemmelser mellem sælger og køber afgøres disse ved Tektronic.dk hjemting eller andet kompetent værneting efter Tektronic.dk's valg. Uoverensstemmelser skal afgøres ved dansk ret.

(Revideret Feb. 2024) Seneste rettelse: kampagnefragt, ViaBill tilføjet, beløbsgrænser samt reservation.

Oplysninger vedrørende online tvistløsning i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning:

Europa-Kommissionen giver forbrugere mulighed for at løse online tvister i henhold til paragraf 14, litra 1 i forordningen om online tvistløsning på en af deres platforme. Platformen (http://ec.europa.eu/consumers/odr) fungerer som et websted, hvor forbrugere kan forsøge at nå udenretlige forlig vedrørende tvister, der opstår fra online køb og kontrakter til serviceydelser.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed