Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Multimeter

Opgrader din værktøjskasse til elektriske målinger med vores udvalg af multimetre. Multimetre er alsidige værktøjer, skræddersyet til præcise målinger af strøm, spænding, modstand og flere funktioner. Uanset om du er en entusiastisk amatør eller en professionel, tilbyder vores multimetre i forskellige prisklasser den perfekte balance mellem kvalitet og overkommelighed.

Udforsk vores sortiment for multimetre med ekstra funktioner som kapacitansmåling, diodetest og kontinuitetstest. Vælg det ideelle multimeter, der matcher dine præcise behov og passer ind i dit budget. Præcision behøver ikke at være dyrt. Find dit multimeter i dag og oplev den optimale kombination af ydeevne og pris, skabt til at imødekomme behovene for enhver bruger.

Multimetre til måling af strøm, spænding og modstand mm. - Klik ind og se mere ...

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed