Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Formuler

Formuler IPTV-bokse er smarte enheder, der gør dit TV-udvalg meget mere spændende. IPTV bokse, eller multimedia bokse som de også kaldes, giver dig adgang til en masse TV-kanaler, streamingtjenester og film direkte via internettet. IPTV-boksene er super lette at bruge og kommer med seje funktioner, så du kan styre, hvad du ser, og hvordan du ser det. Uanset om du er til live-tv, film eller serier, kan du få det hele med en IPTV-boks. Det er som at tage dit TV med ind i fremtiden! Så hvis du vil have mere fleksibilitet og sjov i din tv-tid, så er en IPTV-boks svaret. Alle vore IPTV bokse leveres uden indhold, du er frit stillet med hensyn til valg streamingtjeneste. Formuler IPTV bokse er hurtige bokse der rummer mange features og specielt Formuler Z serien er mange glade for.

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed