Harddisk

Harddisk tilbehør - kopiering og kloning

Her finder du tilbehør til harddiske der f.eks. gør kopiering af harddiske det meget nemmere, smartere og hurtigere. Du finder udstyr der hurtigt kan klone din harddisk til en ny og større harddisk. Så slipper du for at skulle formatere og geninstallere dit styresystem. Alt forbliver nemlig det samme på ...

Harddisk tilbehør - kopiering og kloning

Her finder du tilbehør til harddiske der f.eks. gør kopiering af harddiske det meget nemmere, smartere og hurtigere. Du finder udstyr der hurtigt kan klone din harddisk til en ny og større harddisk. Så slipper du for at skulle formatere og geninstallere dit styresystem. Alt forbliver nemlig det samme på din nye og hurtigere harddisk. Vi har løsninger der gør det muligt at klone harddiske uden tilslutning til computer men også kloneløsninger der foregår via dockingstationer.

Kloning af harddisk med eller uden computerDet er nemt

For flere af løsningerne til at kopiere og klone en harddisk kan det ikke blive nemmere. De kan nemlig klone din gamle harddisk til en ny og større harddisk med bare et enkelt tryk på en knap. Og de kloner 100%. Alle data på den gamle harddisk overføres til din nye harddisk og det går stærkt med de nye teknologier. Herefter er der bare at starte din computer op med den nye harddisk og nyde at du nu har mere plads.

Mere
TOP