Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Filtrer efter

Status

Status

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 39,00 kr. - 1.049,00 kr.

Farve

Farve

Harddisk

Harddisk tilbehør - kopiering og kloning

Her finder du tilbehør til harddiske der f.eks. gør kopiering af harddiske det meget nemmere, smartere og hurtigere. Du finder udstyr der hurtigt kan klone din harddisk til en ny og større harddisk. Så slipper du for at skulle formatere og geninstallere dit styresystem. Alt forbliver nemlig det samme på din nye og hurtigere harddisk. Vi har løsninger der gør det muligt at klone harddiske uden tilslutning til computer men også kloneløsninger der foregår via dockingstationer.

Kloning af harddisk med eller uden computerDet er nemt

For flere af løsningerne til at kopiere og klone en harddisk kan det ikke blive nemmere. De kan nemlig klone din gamle harddisk til en ny og større harddisk med bare et enkelt tryk på en knap. Og de kloner 100%. Alle data på den gamle harddisk overføres til din nye harddisk og det går stærkt med de nye teknologier. Herefter er der bare at starte din computer op med den nye harddisk og nyde at du nu har mere plads.

Harddiske - tilbehør til harddiske

Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed