Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

CA moduler

Et conditionel access modul (CAM) er en enhed, der bruges til at kryptere og dekryptere digitale signaler, der overføres via et TV-netværk. CAM-moduler, nogle gange blot beskrevet CA moduler, bruges normalt i TV-modtagere, der skal kunne modtage og afspille digitale TV-kanaler, der kræver en form for betalingsabonnement for at kunne se dem. Når en bruger abonnerer på en kanal, vil CAM-modulet kryptere signalet fra kanalen, så det kun kan dekrypteres af en TV-modtager med det rigtige abonnement. På denne måde kan tv-udbydere sikre, at kun betalende brugere har adgang til deres kanaler.

Et krypteret CAM-signal kan afkodes ved at bruge en TV-modtager, der er udstyret med et matching CAM-modul. Når modtageren modtager et krypteret signal fra en TV-kanal, vil CAM-modulet i modtageren dekryptere signalet, så det kan vises på tv-skærmen. For at dette kan ske, skal tv-modtageren være udstyret med det rigtige CAM-modul og have det rigtige abonnement til kanalen. Hvis tv-modtageren ikke har det rigtige CAM-modul eller abonnement, vil signalet forblive krypteret og kan ikke afkodes.

Der findes forskellige former for CAM-kryptering, afhængigt af det system, der anvendes til at kryptere og dekryptere digitale tv-signaler. Nogle af de mest almindelige former for CAM-kryptering inkluderer:  Conax, Nagravision, Cryptoworks, Irdeto, Viaccess, Biss, PowerVu, Mediaguard, Nagra, Biss-E og Verimatrix.

Kryptering bruges af nogle tv-udbydere. Det er en avanceret form for kryptering, der gør det svært for uautoriseret personer at afkode digitale tv-signaler medmindre du har det korrekte modul og abonnement.

CA moduler | Boxer TV | Norlys TV | Conax | Viaccess CA moduler

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed