Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

IPTV modtagere

I denne sektion finder du IPTV bokse. I modsætning til de traditionelle DVB modtagere har IPTV bokse ikke en tuner indbygget og signalet leveres udelukkende via din internetforbindelse. Ingen parabol, antenne eller kabel TV, kun en internetforbindelse. IPTV er en forkortelse for Internet Protocol Television. I princippet har du sikkert allerede anvendt IPTV på din computer. En tjeneste som f.eks. DR's web TV eller TV2's Play er IPTV baserede tjenester men mulighederne med IPTV rækker langt længere.

IPTV stiller naturligvis krav til din internetforbindelse, men ikke de samme krav som tidligere. Med fremkomsten af HEVC/H.265 komprimering kan store mængder data overføres problemfrit, hvilket vil sige uden udfald, højopløst og forsinkelsesfrit. Selv 4K / UHD signaler kan streames helt uden udfald men det stiller krav til IPTV boksen.

Skal du i gang med IPTV anbefaler vi at du har fokus på kraftig hardware. IPTV bokse leveres, groft sagt, med et valg mellem Android TV og Linux som styresystem. Hvad du skal vælge er et personligt valg men i nogle tilfælde også afhængigt af den tjeneste du skal anvende. Nogle tjenester kan kun sættes op med Linux bokse, nogle har kun apps til Android og andre kan det hele. Inden du anskaffer en IPTV boks er det derfor vigtigt at du tjekker hvad tjenesten du vil anvende anbefaler. På mange IPTV bokse vil også kunne streame fra USB drev, NAS, PC'ere og servere på dit lokale netværk.

NYT QVIART bladrekatalog på gaden: Qviart November 2021

(PDF version: Qviart November 2021)

IPTV modtagere

Der er 55 varer.

Viser 1-12 af 55 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed