Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Fjernbetjening til TVIP IR-BT Gen.2 til TVIP IPTV bokse. Obs - generation 2
  • Fjernbetjening til TVIP IR-BT Gen.2 til TVIP IPTV bokse. Obs - generation 2
  • Fjernbetjening til TVIP IR-BT Gen.2. Obs - generation 2

Fjernbetjening til TVIP IR-BT Gen.2

05683
249,00 kr.
Inkl. moms
249
Leveret indefor 1-2 dage

Fjernbetjening med Bluetooth-teknologi passende til TVIP S-Box v.710 og andre TVIP bokse der anvender generation 2 fjernbetjening. Nogle TVIP IPTV bokse leveres med en fjernbetjening, der understøtter både IR og Bluetooth. Sådanne fjernbetjeninger har betegnelsen "BT" i nederste højre hjørne af logoet. Hvis der ikke er forbindelse til mediecentret via Bluetooth, fungerer fjernbetjeningen i IR-tilstand. Bemærk: dette er generation 2 - kontroller med foto om taster har layout som din gamle enhed.

Antal
Kun få tilbage på lager

Shopping Cart Icon 3 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Fjernbetjening med Bluetooth-teknologi passende til TVIP S-Box v.710 og andre TVIP bokse der anvender generation 2 fjernbetjening.

Nogle TVIP IPTV bokse leveres med en fjernbetjening, der understøtter både IR og Bluetooth. Sådanne fjernbetjeninger har betegnelsen "BT" i nederste højre hjørne af logoet. Hvis der ikke er forbindelse til mediecentret via Bluetooth, fungerer fjernbetjeningen i IR-tilstand.

Normalt etablerer fjernbetjeningen automatisk en Bluetooth-forbindelse med TVIP IPTV boksen. Hvis du har brug for manuelt at parre denne fjernbetjening, skal du gøre følgende:

Tryk på knappen i bunden af TVIP boksen med en tynd spids genstand, og hold den nede i 10 sekunder. TVIP IPTV boksen går i søgetilstand for en ny BT-fjernbetjening. Alternativt kan du vælge "System" på startskærmen og derefter "Bluetooth-fjernbetjening" og tryk på "Reconnect".Tryk og hold "FN og BACK"-knapperne på fjernbetjeningen nede på samme tid, indtil indikatoren begynder at blinke.

Når mediecentret finder fjernbetjeningen, blinker den hurtigt i et par sekunder. Derefter oprettes forbindelsen.

Bemærk: dette er generation 2 - kontroller med foto om taster har layout som din gamle enhed.

05683

Produktinformation

Farve
Sort

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed