Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Indendørs TV antenne DVB-T/T2

Leder du efter en digital stueantenne / indendørs antenne ?

Inden du vælger at købe en indendørs antenne til TV signaler anbefaler vi at du kontrollerer din dækning. Du kan tjekke din dækning på Digi-TV's hjemmeside. Du skal blot vælge indendørs dækning og indtaste din adresse. Link til dækningskort finder du her: Antenne DVB-T dækningskort

Passiv antenne eller aktiv antenne:

Når du skal vælge stueantenne / indendørs antenne er der naturligvis nogle overvejelser omkring design, farve og montering. Men herudover skal du være opmærksom på at der grundlæggende findes to typer indendørs / stueantenner. Du kan anskaffe en aktiv stueantenne eller en passiv stueantenne. Den aktive antenne har indbygget en forstærker, det har den passive ikke. Forstærkeren hæver signalniveauet og vil typisk give dig et bedre signal. Efterhånden er en typisk indendørs TV antenne med forstærker.

For at strømforsyne en antenne med forstærker kan man typisk vælge mellem to metoder. Mange DVB-T / DVB-T2 fladskærme og digitale modtagebokse kan strømforsyne antenneforstærkeren direkte via antennekablet. Kig i din brugervejledning eller i antennemenuen på din fladskærm / modtagerboks. Typisk vil det fremgå at der kan leveres +5 volt via antennekablet. Kan der ikke leveres +5 volt via antennekablet skal der anvendes en powerinserter. Bemærk at en powerinserter følger med flere af de aktive antenner. Følger den ikke med og har du ikke +5 volt til rådighed via antennekabel kan en powerinserter tilkøbes. Du finder den her: powerinserter.

Digitalt TV DVB-T / T2 indendørs / stueantenner

Der er 18 varer.

Viser 1-12 af 18 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed