Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Betalingsmuligheder.

Vi tilbyder en bred vifte af betalingsmuligheder. Fælles for alle online muligheder er at de er beskyttet af en stærk SSL kryptering.  Du kan betale med følgende :

Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa electron, JCB, eDankort, MobilePay

Online betalingsmuligheder

Beløbet hæves først fra din konto, når varen er afsendt til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du selv har godkendt. Ikke kun betalingsoplysninger, men alle oplysninger der indtastes på vor side er beskyttet af en stærk SSL kryptering.

EU's regler om kortbetalinger ændres - sikkerheden bliver bedre med 3D secure :

Du har måske lagt mærke til, at du nu skal identificere dig selv oftere, når de betaler med kort i webshops. Det sker for at gøre kortbetalinger sikrere og skyldes indførelsen af Strong Customer Authentication (SCA) som en del af PSD2. SCA betyder, at du skal fremvise to former for identifikation, kendt som "tofaktor-autentificering", når du betaler online. 

Forløbet er ikke meget anerledes end det du kender:

1. Start af betaling​. Du indtaster dine kortoplysninger og udfylder betalingsformularen

2. Verifikation af betaler​- Hvis verifikation er påkrævet for betalingen i henhold til SCA-reglerne, vil 3D Secure blive brugt til at verificere dig. Dette kan ske ved hjælp af en forskellige metoder såsom NemID eller en engangskode via sms, afhængigt af hvilke metoder bank understøtter.

3. Afslutning af betaling. Når din identitet er bekræftet med 3D Secure, kan handlen gennemføres.

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed