Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Krympeflex

Opdag vores alsidige udvalg af krympeflex – det ultimative værktøj til at sikre professionel og pålidelig isolering i enhver situation. Uanset om du søger krympeflex til husholdningsapparater, biler, både eller campingvogne, har vi det perfekte produkt til dig.

Vores krympeflex er designet til mange formål og spændinger, og det tilbyder en enkel og effektiv løsning til alle dine isoleringsbehov. Fra elektriske forbindelser til bilreparationer og marineprojekter er vores krympeflex en pålidelig partner, der sikrer en sikker og holdbar isolering.

Udforsk vores brede udvalg af krympeflex og opdag, hvordan vores produkter kan hjælpe dig med at opnå professionelle resultater. Uanset om du er en gør-det-selv-entusiast eller professionel håndværker, er vores krympeflex det ideelle valg for at opnå en fejlfri isolering. Gå ikke glip af muligheden for at optimere dine projekter – udforsk vores krympeflex-sortiment nu.

Krympeflex

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed