Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Kontakter

Opdag vores omfattende udvalg af kontakter og omskiftere, hvor funktionalitet møder innovation. Uanset om du leder efter vippeomskiftere med LED lys, microswitche, eller vippekontakter, er vores sortiment skræddersyet til at imødekomme dine behov, uanset om det er til husholdningsapparater, bilen, båden eller campingvognen.

Vores kontakter kommer i forskellige varianter og spændinger, hvilket gør det nemt for dig at finde den perfekte løsning til enhver anvendelse. Skab et nyt niveau af kontrol og effektivitet med vores pålidelige produkter, der kombinerer holdbarhed og stil.

Udforsk vores brede udvalg og opdag, hvordan vores kontakter og omskiftere kan forbedre din daglige brug, uanset hvor du befinder dig. Fra LED-illuminerede vippeomskiftere til mikrokontakter - vi har alt, hvad du behøver for at skabe den ideelle forbindelse. Gør din søgning efter kontakter og omskiftere let og effektiv ved at udforske vores sortiment nu.

Kontakter og mikroswitche

Der er 43 varer.

Viser 1-12 af 43 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed