Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

DiSEqC switche (DiSEqC omskiftere)

En DISEQC (Digital Satellite Equipment Control) switch er en type switch eller relæ, der bruges til at styre flere parabolantenner eller modtagere med et enkelt koaksialkabel. En DISEQC 2-1-switch gør det muligt at tilslutte en parabolmodtagere til to LNB enheder, mens en DISEQC 4-1-switch tillader, at fire LNB'er kan tilsluttes én parabolmodtager. Den største forskel mellem disse to typer switche er antallet af modtagere, de kan understøtte, indkapsling og DiSEqC versionen.

Med Diseqc Switch kan du styre op til 4 satellitmodtagere fra ét sted. Du kan nemt skifte mellem forskellige satellitter og positioner, hvilket giver dig fuld kontrol over dit satellit TV opsætning. Med Diseqc Switch kan du få stort kanaludvalg og fleksibilitet.

DiSEqC switche til parabolanlæg

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed