Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

LNB enheder til parabol

I denne kategori finder du vort udvalg af LNB enheder til parabol. LNB enheder benævnes også som parabolhoved, mikrobølgehoved, LNB hoved, LNBF eller blot LNB.  

Forkortelsen LNB står for low-noise block downconverter. En LNB har til formål er at omdanne mikrobølgesignaler der udsendes fra satelliter til signaler der kan fremføres i almindelige antennekabler. En typisk LNB omsætter signaler i frekvensområdet fra 10.70-12.75 GHz til 950-2150 MHz. Når man omsætter signalerne fra satellitter skyldtes det at de høje frekvenser der anvendes ikke umiddelbart kan fremføres via almindeligt antennekabel. De lavere frekvenser, som en LNB omdanner til, kan derimod føres frem til parabolmodtageren i et antennekabel. I forbindelse med konvertering af de høje frekvenser fra en satellit til de lavere frekvenser, der kan fremføres i antennekabel, er der en række ting man skal være opmærksom på. Det er her forskelle i LNB kvalitet fremkommer. Blandt de ting der udgør forskelle i kvaliteten, og normalt afspejles i prisen, er støjtal, frekvensstabilitet og forstærkning.

Der er 31 varer.

Viser 1-12 af 31 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed