Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

UV Lys - desinfektion med ultraviolet lys

UV Lys anvendes til mange ting, men UV lys er ikke bare UV lys. UV lys indeles i 3 typer, UV-A, UV-B og UV-C. UV lys er ikke synligt for det menneskelige øje da UV lys udstråles på bølgelængde lige under synligt lys. En del af UV spektret er synligt for fugle, insekter og fisk.

UV lys dækker spektret fra 100 nm til nm og indeles således UVA: 380 nm – 320 nm, UVB: 320 nm – 280 nm og UVC: 280 nm – 100 nm.

UVA anvendes blandt andet til kontrol af pengesedler og i insektfangere. UVB og UVC ødelægger de fleste organiske molekyler og derfor anvendes til at sterilisere / desinfektion i fødevareindustrien og på hospitaler. Især UV-C har en stærk bakteriedræbende effekt. UV-C bestråling ødelægger DNA'et i vira og bakterier og forhindrer cellernes reproduktion. Der kan derfor ikke ske en opformering. En forudsætning er at UV-C bestrålingen rammer mikroorganismerne. UV bestråling anvendes derfor både som en sololøsning men også som et supplement til øvrig rengøring/desinfektion, afhængigt af emne og område.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed