Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 9,00 kr. - 259,00 kr.

Farve

Farve

Netværkskabler

Optimer dit netværk med vores brede udvalg af netværkskabler! Uanset om du har brug for Cat5e, Cat6, Cat6a eller avancerede Cat7-kabler med op til 600 MHz båndbredde, er vi din pålidelige kilde. Vores netværkskabler tilbyder højhastighedsforbindelser til alt fra IPTV bokse til spillekonsoller og computere. Vores priser er lave, men kvaliteten er høj, så du får mest muligt ud af dine penge.

Husk, at for at udnytte dine netværkskabler fuldt ud, skal alle komponenter i din installation være til høje hastigheder. Din router, switch og netværkskort skal kunne håndtere den samme høje hastighed for at sikre en problemfri og effektiv netværksoplevelse. Gør din netværksoplevelse endnu bedre med vores pålidelige netværkskabler i dag!

Netværkskabler

Der er 22 varer.

Viser 1-12 af 22 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed