Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Datasikkerhed (SSL)

Vi ønsker at dine data forbliver dine private data. Vi har derfor valgt at beskytte hele vor webside med en stærk SSL kryptering. Andre vælger kun at beskytte selve betalingsdelen.

Vi gør det lidt bedre, læs her hvorfor:

Beskyttes kun betalingsdelen vil alt hvad du foretager dig og alt hvad du indtaster kunne ses af en ondsindet hacker. Undtagelsen er betalingsoplysninger. Dine kortoplysninger er altså beskyttet, men ikke resten. Ting som dit brugernavn, dit password, hvad du har interesse i og så videre er altså fuldt ud læsbart for en ondsindet hacker.

Det syntes vi ikke er godt nok og derfor har vi valgt at beskytte alt med en stærk 256 bits SSL kryptering - alt er beskyttet, også dine personoplysninger og login.

Tektronic.dk - sikret med SSL kryptering

Hvad er SSL ?

SSL er en forkortelse af Secure Sockets Layer. SSL er en sikkerhedsteknologi der krypterer forbindelsen mellem din computer og vores server.Når du tilgår https://www.tektronic.dk er det således 100% sikkert at du kommunikerer med vor server og at alt forbliver privat og uændret mellem din computer og vores webside.

Hvordan kan man se at SSL er aktivt ?

I din adresselinie vil du have et symbol på en lukket hængelås. En lukket hængelås betyder at forbindelsen er sikret med SSL og dermed at dine oplysninger overføres i en krypteret og for andre ulæselig tilstand.

Herunder finder du et par eksempler, bemærk den lukkede hængelås:

https://www.tektronic.dk sikret med SSL SSL visning i Firefox browser

SSL visning i IE SSL visning i IE

SSL www.tektronic.dk Google Chrome SSL visning i Google Chrome

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed