Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Antenne & tilbehør

Udforsk vores brede udvalg af førsteklasses antenneprodukter i vores kategori dedikeret til at forbedre din modtagelsesoplevelse. Fra antenner og antenneforstærkere til FM- og DAB-radioantenner, indendørs og udendørs antenner til modtagelse af DVB-T2-tv-signaler samt spærrefiltre, der forhindrer forstyrrelser af tv-modtagelse. Vi har alt, hvad du behøver til antenneinstallationer. Opdag vores omfattende udvalg for pålidelige, krystalklare signaler og interferensfri modtagelse. Optimer din antenneopsætning med vores forskelligartede produkter, der er designet til at styrke dit signal og sikre en problemfri seeroplevelse. Find de perfekte løsninger til dine antennebehov her.

Der er 94 varer.

Viser 1-12 af 94 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed