Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

ESD armbånd, antistatisk armbånd til elektronikteknikeren. Undgå ødelæggelse af komponenter.N.A.Diverse loddeprodukter ESD armbånd, antistatisk armbånd til elektronikteknikeren. Næsten alt, hvad du rører ved, skaber en ladning af statisk elektricitet, som nogle gange kan give store problemer med elektronik. En praktisk hjælper til serviceteknikere, der håndterer elektronik, der er følsom over for elektrostatisk udladning. Dette ESD armbånd vil jorde din krop og dermed forhindre overførsel af statisk elektricitet til den enhed, der repareres, og dermed forhindre ødelæggelse af komponenter i det der arbejdes på.
  • ESD armbånd, antistatisk armbånd til elektronikteknikeren. Undgå ødelæggelse af komponenter.N.A.Diverse loddeprodukter ESD armbånd, antistatisk armbånd til elektronikteknikeren. Næsten alt, hvad du rører ved, skaber en ladning af statisk elektricitet, som nogle gange kan give store problemer med elektronik. En praktisk hjælper til serviceteknikere, der håndterer elektronik, der er følsom over for elektrostatisk udladning. Dette ESD armbånd vil jorde din krop og dermed forhindre overførsel af statisk elektricitet til den enhed, der repareres, og dermed forhindre ødelæggelse af komponenter i det der arbejdes på.

ESD armbånd, antistatisk armbånd til elektronikteknikeren. Undgå ødelæggelse af komponenter.

98980
49,00 kr.
Inkl. moms
49
Leveret indefor 1-2 dage

ESD armbånd, antistatisk armbånd til elektronikteknikeren. Næsten alt, hvad du rører ved, skaber en ladning af statisk elektricitet, som nogle gange kan give store problemer med elektronik. En praktisk hjælper til serviceteknikere, der håndterer elektronik, der er følsom over for elektrostatisk udladning. Dette ESD armbånd vil jorde din krop og dermed forhindre overførsel af statisk elektricitet til den enhed, der repareres, og dermed forhindre ødelæggelse af komponenter i det der arbejdes på.

Antal
Kun få tilbage på lager

Shopping Cart Icon 2 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Når man arbejder med elektronik, er det vigtigt at beskytte komponenterne mod elektrostatiske udladninger. En elektrostatisk armbånd (ESD armbånd)  er et vigtigt værktøj, der kan hjælpe med at forhindre skader på elektroniske enheder og sikre en problemfri arbejdsproces.

Armbåndet fungerer som en elektrisk jordforbindelse og fjerner overskydende ladning fra din krop. Dette reducerer risikoen for at beskadige følsomme komponenter ved utilsigtet at udlade statisk elektricitet. Elektrostatiske udladninger kan forårsage alvorlige skader på elektroniske komponenter, som f.eks. mikrochips. Ved at bære armbåndet sikrer du, at du ikke overfører skadelig elektrostatisk ladning til disse enheder.

Når du bruger et elektrostatisk armbånd, kan du arbejde mere sikkert og effektivt med elektronik. Du behøver ikke bekymre dig om utilsigtet at beskadige eller ødelægge komponenter, hvilket sparer tid og penge på reparationer eller erstatninger.

Armbåndet er designet til at være let at bruge og komfortabelt at have på hele dagen. Det er justerbart, så det passer til alle størrelser af håndled, og det kan nemt fastgøres og fjernes  fra jordforbindelsen efter behov.

Et must-have for professionelle og hobbyfolk.

N.A.
98980

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed