Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Sandberg Commander Gaming Chair RGB
  • Sandberg Commander Gaming Chair RGB
  • Commander Gaming Chair RGB SandbergSandbergMøbler Sandberg Commander Gaming Chair RGB sætter prikken over i’et i ethvert gaming setup. I gaming stolen er indsyet RGB LED strips i ryglænet og sædet. Du får lys med fuld farvepalette og hundredevis af indstillinger at lege med på den medfølgende fjernbetjening. Lyset får strøm via en powerbank (medfølger ikke), som kan placeres i en lomme under sædet. Stolen er udført i skinnende PU leather, og du får endda justerbare og aftagelige puder med til nakke og ryg. Talrige indstillingsmuligheder så du kan optimere den til den mest komfortable position for dig.

Commander Gaming Chair RGB Sandberg

640-94
1.799,00 kr.
Inkl. moms
1799
Normal kort lev.tid

Sandberg Commander Gaming Chair RGB sætter prikken over i’et i ethvert gaming setup. I gaming stolen er indsyet RGB LED strips i ryglænet og sædet. Du får lys med fuld farvepalette og hundredevis af indstillinger at lege med på den medfølgende fjernbetjening. Lyset får strøm via en powerbank (medfølger ikke), som kan placeres i en lomme under sædet. Stolen er udført i skinnende PU leather, og du får endda justerbare og aftagelige puder med til nakke og ryg. Talrige indstillingsmuligheder så du kan optimere den til den mest komfortable position for dig.

Antal
Ikke på lager-kan bestilles

Shopping Cart Icon 1 udover dig, kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Sandberg Commander Gaming Chair RGB sætter prikken over i?et i ethvert gaming setup. I gaming stolen er indsyet RGB LED strips i ryglænet og sædet. Du får lys med fuld farvepalette og hundredevis af indstillinger at lege med på den medfølgende fjernbetjening. Lyset får strøm via en powerbank (medfølger ikke), som kan placeres i en lomme under sædet. Stolen er udført i skinnende PU leather, og du får endda justerbare og aftagelige puder med til nakke og ryg. Talrige indstillingsmuligheder så du kan optimere den til den mest komfortable position for dig.

Gaming stol med LED lys - Sandberg

640-94

Produktinformation

Længde
66,00
Højde
86,00
Bredde (dybde)
34,00
Toldtarif
9401300000
Oprindelse
CN
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed