Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel
  • SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabelgoobayDiverse installlation SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel
  • SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel
  • SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel

SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel

98102
28,00 kr.
Inkl. moms
28
Leveret indefor 1-2 dage

SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel

Antal
På lager

Shopping Cart Icon 4 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

SMA hun - BNC Han adapter, forgyldt, til RG174/U kabel er en praktisk og holdbar adapter, der gør det nemt at forbinde SMA med BNC. Adapteren er forgyldt, hvilket sikrer en stabil og pålidelig forbindelse med minimal signalforstyrrelse.

Denne adapter er specielt designet til brug med RG174/U-kabel, hvilket gør den ideel til en bred vifte af applikationer, herunder telekommunikation, radiokommunikation og elektroniske tests. Med denne adapter kan du hurtigt og problemfrit tilslutte dine enheder uden behov for at ændre eller erstatte eksisterende kabler.

Fordelene ved denne SMA hun - BNC Han adapter inkluderer:

1. Nem installation: Adapteren er nem at bruge og kræver ingen ekstra værktøjer eller teknisk ekspertise for at opnå en sikker forbindelse.

2. Holdbarhed: Den forgyldte konstruktion sikrer, at adapteren er slidstærk og modstandsdygtig over for korrosion, hvilket forlænger dens levetid.

3. Signalintegritet: Den forgyldte forbindelse sikrer en stabil og jævn transmission af signaler uden tab eller forstyrrelse.

4. Fleksibilitet: Med denne adapter kan du tilslutte forskellige enheder med forskellige stiktyper uden at skulle ændre kabler eller tilbehør.

5. Universel kompatibilitet: Adapteren er kompatibel med RG174/U-kabel, der er en standardkabeltype, der bruges i mange forskellige applikationer.

Opgrader dine tilslutningsmuligheder med denne SMA hun - BNC Han adapter og nyd pålidelig og problemfri kommunikation mellem dine enheder.

98102
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed