Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

  • Ny

Digital vægt-lommevægt 0,1 g. opløsning

98598
119,00 kr.
Inkl. moms
119
Leveret indefor 1-2 dage

Ultra kompakt digital lommevægt GSP02 er meget præcis, har et attraktivt udseende og alle de nødvendige funktioner. Vægten er velegnet til guldsmede, pantelånere, møntsamlere og hvor det er nødvendigt for at opnå de mest nøjagtige måleresultater. Vægten kan veje i enheder af g, tl, oz, ct, gn, har et baggrundsbelyst LCD-display, dens vejeflade er lavet af rustfrit stål. Lommevægten har et rektangulært design med et kontrolpanel med knapper. Den digitale lommevægt er en lommevægt med one-touch kalibreringsfunktion, pakkevejning, hukommelse, overbelastningsbeskyttelse, lav batteri indikation og en automatisk sluk funktion for at spare batteristrøm.

Antal
Kun få tilbage på lager

4 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Ultra kompakt digital lommevægt GSP02 er meget præcis, har et attraktivt udseende og alle de nødvendige funktioner. Vægten er velegnet til guldsmede, pantelånere, møntsamlere og hvor det er nødvendigt for at opnå de mest nøjagtige måleresultater. Vægten kan veje i enheder af g, tl, oz, ct, gn, har et baggrundsbelyst LCD-display, dens vejeflade er lavet af rustfrit stål. Lommevægten har et rektangulært design med et kontrolpanel med knapper. Den digitale lommevægt er en lommevægt med one-touch kalibreringsfunktion, pakkevejning, hukommelse, overbelastningsbeskyttelse, lav batteri indikation og en automatisk sluk funktion for at spare batteristrøm. GSP02 digitalvægten er drevet af to AAA-batterier. Den er udstyret med et beskyttelsesdæksel, som også kan tjene som beholder til små vejegenstande.

Produktfeatures digital lommevægt:

- ON/OFF knap

- TARE funktion - mulighed for at bruge en beholder til vejning af små genstande

- MODE-knap: skifter mellem vejning i forskellige enheder - g, tl, oz, ct, gn

- LYS: du kan slukke for skærmens baggrundsbelysning

- PCS tællevægt-funktion: gør det muligt at tælle antallet af vejede (lige tunge) genstande

Tekniske parametre:

- måleområde: op til 550 g

- opløsning: 0,1 g

- batterier: 2x AAA alkaline batterier (medfølger)

- automatisk sluk: efter 180 sekunder

- vægt: 150 g

- dimension: 120 x 62 x 20 mm

Kompakt digital lommevægt - den lille størrelse af den digitale lommevægt gør den nem at have med dig, uanset hvor du går. Dette kan være særligt nyttigt for folk, der har brug for at veje ting på farten, såsom juvelerer eller gør-det-selv-entusiaster.

En digital lommevægt et nyttigt værktøj, der kan spare tid og forbedre nøjagtigheden ved vejning af små objekter. Uanset om du er guldsmed, gør-det-selv-entusiast eller bare skal veje små genstande regelmæssigt, er en digital lommevægt et handy og praktisk værktøj at have ved hånden.

98598

Produktinformation

Farve
Sølv
Vægt
150 g.
chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed