Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2 + 1 x DVB-C/T/T2
 • Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2 + 1 x DVB-C/T/T2
 • Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2 + 1 x DVB-C/T/T2
 • Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2 + 1 x DVB-C/T/T2
 • Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2 + 1 x DVB-C/T/T2
 • Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2 + 1 x DVB-C/T/T2

Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2X + 1xDVB-C/T/T2

05414
829,00 kr.
Inkl. moms
829
Normal kort lev.tid

Triple Hybrid tuner Dreambox 2xDVB-S/S2X + 1 x DVB-C/T/T2. Udvid din Dreambox DM7080, DM820 eller DM900 HD 4K med en triple hybrid tuner. Du får ekstrem fleksibilitet med to indbyggede SAT tunere til parabol HDTV, Kabel TV tuner og DVB-T/T2 antenne TV tuner. I én og samme box.

Antal
Ikke på lager-kan bestilles

1 udover dig, kigger lige nu på denne vare
 • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
 • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
 • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
 • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Dreambox understreger med den nye triple hybrid tuner endnu engang at fleksibilitet og frihed er nøgleord. Med den nye triple hybrid tuner udvides mulighederne for ejere af Dreambox DM820HD, Dreambox DM7080HD og Dreambox DM900UHD 4K. På få minutter kan nævnte Dreambox modeller omdannes til et kraftcenter, der udover IPTV streaming, kan modtage TWIN SAT/Parabol TV og Kabel TV eller Antenne TV - på én og samme box.

Tripl hybrid tuner med indgang til 2 x SAT/parabol TV og 1 x Antenne Tv eller Kabel TV
Dreambox triple hybrid tuneren udvider Dreambox med disse tunervarianter, i én og samme enhed:

 • 2 x DVB-S/S2X tuner til parabol HDTV TV
 • 1 x DVB-C/T/T2 tuner til kabel TV eller Antenne TV

Dreambox Enigma2 triple hybrid tuneren bygger på nyeste tunerteknologi fra halvledereksperterne i Silicon Labs. Udover fuld fleksibilitet får du med triple hybrid tuneren en højfølsom tuner med blindscan funktion, lynhurtig kanalsøgning, lav varmeudvikling og meget lavt energiforbrug.

Montering af Dreambox triple hybrid tuneren sker på få minutter. Tuneren monteres og Dreamboxen startes.Ved opstart registreres tuneren automatisk og konfiguration kan foretages.

Dreambox Triple tuner monteres nemt i Dreambox DM820HD, Dreambox DM7080HD og Dreambox DM900 UHD 4KFeatures for Dreambox triple hybrid tuneren:

 • Kompakt 3 dobbelt tunerteknologi
 • Nyeste teknologi
 • Understøtter fuldt ud DVB-S2udvidelsen til DVB-S2 standarden.
 • Meget hurtig kanalsøgning
 • Blindscan funktion
 • Fuld frihed, TWIN parabolsignal, kabel TV eller Antenne TV
 • Lav varmeudvikling - lavt energiforbrug


Dreambox DVB-S/S2X+DVB-C/T/T2 (H.265) triple hybridtuner kræver nyeste Enigma2 image (fra 4.3.1r1) og kan monteres iDreambox Triple Hybrid Tuner er testet af digitalt.tv :

"Dreambox Triple Hybrid Tuner er en glimrende udvidelse, der giver Dreambox modellerne DM900, DM820 og DM7080 mulighed for at modtage alle tre signaltyper. I vores test på en DM900 fungerede tunermodulet glimrende med hurtige kanalskift, hvor vi testede på den lynhurtige DM900 modtager. Vi har ikke udstyr til at lave nogen præcis måling eller sammenligning af tunerfølsomhed, men vi havde ikke problemer med modtagelse af signaler, ej heller på DVB-T som ikke er super stærkt her, hvor vi tester.

Opsætningen af de forskellige signaltyper sker i boksens tunermenu, og så er det bare at søge kanalerne ind via en kanalsøgning.

Det er værd at notere sig, at selv om der er tre fysiske tunerindgange på tunermodulet, så er den i brug en twin tuner enhed, med adgang til alle tre signaltyper."

Vi anbefaler at du læser testen. Testen fra Digitalt.TV giver et godt indblik i de mange muligheder der er med triple hybrid tuneren til Dreambox. Hele testen kan læses her: Dreambox Triple Hybrid Tuner modul – Test

05414

Produktinformation

Til modtagelse af
2 x DVB-S/S2 + 1 x DVB-C or DVB-T/DVB- T2

Du vil måske også syntes om

Relaterede Blog indlæg

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed