Hvad er USB-C ?

I denne kategori finder du kabler og adaptere der gør det muligt at anvende USB udstyr sammen med den nye USB-C standard. Har du tilbehør der anvender USB tilslutning men anskaffet en ny Macbook eller anden computer med USB-C så har vi i denne kategori nogle gode løsninger. Med USB-C adaptere, kabler og andet tilbehør kan du und...

Hvad er USB-C ?

I denne kategori finder du kabler og adaptere der gør det muligt at anvende USB udstyr sammen med den nye USB-C standard. Har du tilbehør der anvender USB tilslutning men anskaffet en ny Macbook eller anden computer med USB-C så har vi i denne kategori nogle gode løsninger. Med USB-C adaptere, kabler og andet tilbehør kan du undgå at udskifte dit eksisterende USB tilbehør. 

USB type C, eller bare USB-C tilslutning, er en lynhurtig tilslutningsmulighed der nu vinder frem overalt. Med USB-C tilsluttet tilbehør vil du kunne overføre helt op til 10 GBit/Sek., hvilket er langt mere end f.eks. USB 2. Udover en lynhurtig transmission kan USB-C bruges til mange ting. USB-C kan eksempelvis anvendes som forbindelse til en monitor, som high-speed netværkstilslutning, tilslutning af printer eller til opladning.

Flere laptops og computere kommer med USB-C og nogle har kun USB-C, f.eks. nye Macbooks. USB-C kan erstatte hvad der ellers normalt findes af tilslutninger på en computer. Fleksibelt og klar til høje hastigheder.

Selve USB-C stikket er anerledes end andre USB stik. I modsætning til andre USB stik kan USB-C stikket ikke vendes forkert, men du kan altså ikke anvende USB-C udstyr i andre typer USB porte. Her vil du få brug for USB-C adaptere.

USB-C stikket ser ud som vist her:

Hvad er USB-C stik og hvordan ser det ud ? Få svaret her.

Mere
TOP