Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

USB-C tilbehør

Hvad er USB-C ?

I denne kategori finder du kabler og adaptere der gør det muligt at anvende USB udstyr sammen med den nye USB-C standard. Har du tilbehør der anvender USB tilslutning men anskaffet en ny Macbook eller anden computer med USB-C så har vi i denne kategori nogle gode løsninger. Med USB-C adaptere, kabler og andet tilbehør kan du undgå at udskifte dit eksisterende USB tilbehør. 

USB type C, eller bare USB-C tilslutning, er en lynhurtig tilslutningsmulighed der nu vinder frem overalt. Med USB-C tilsluttet tilbehør vil du kunne overføre helt op til 10 GBit/Sek., hvilket er langt mere end f.eks. USB 2. Udover en lynhurtig transmission kan USB-C bruges til mange ting. USB-C kan eksempelvis anvendes som forbindelse til en monitor, som high-speed netværkstilslutning, tilslutning af printer eller til opladning.

Flere laptops og computere kommer med USB-C og nogle har kun USB-C, f.eks. nye Macbooks. USB-C kan erstatte hvad der ellers normalt findes af tilslutninger på en computer. Fleksibelt og klar til høje hastigheder.

Selve USB-C stikket er anerledes end andre USB stik. I modsætning til andre USB stik kan USB-C stikket ikke vendes forkert, men du kan altså ikke anvende USB-C udstyr i andre typer USB porte. Her vil du få brug for USB-C adaptere.

USB-C stikket ser ud som vist her:

Hvad er USB-C stik og hvordan ser det ud ? Få svaret her.

Der er 27 varer.

Viser 1-12 af 27 element(er)

Aktive filtre

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed