Send os en besked


Vi er i øjeblikket ikke på chatten men du kan sende os en besked. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til en vare så skriv venligst varenummer eller navn på varen, tak.

Send os en besked
Billigt tilbud nu - luk
Vent lige lidt !
Få 3 % RABAT

Klik herunder og få en rabatkode - den er gyldig i en time.

  • Ny
Alkotester - alkometer med LED lysN.A.Elektronik Sort Elektronisk alkoholtester med tre niveauer til indikation af promille. Alkometeret fungerer efter princippet om en udåndingstest. Ideel som vejledende alkometertest for chauffører, til køreskoler osv. Alkotester af denne type kan alene anvendes som vejledende reference alkotest. Kan anvendes som nøglering. Indbygget LED lys. Hurtig og nem betjening.
  • Alkotester - alkometer med LED lysN.A.Elektronik Sort Elektronisk alkoholtester med tre niveauer til indikation af promille. Alkometeret fungerer efter princippet om en udåndingstest. Ideel som vejledende alkometertest for chauffører, til køreskoler osv. Alkotester af denne type kan alene anvendes som vejledende reference alkotest. Kan anvendes som nøglering. Indbygget LED lys. Hurtig og nem betjening.
  • Alkotester - alkometer med LED lysN.A.Elektronik Sort Elektronisk alkoholtester med tre niveauer til indikation af promille. Alkometeret fungerer efter princippet om en udåndingstest. Ideel som vejledende alkometertest for chauffører, til køreskoler osv. Alkotester af denne type kan alene anvendes som vejledende reference alkotest. Kan anvendes som nøglering. Indbygget LED lys. Hurtig og nem betjening.

Alkotester - alkometer med LED lys

129,00 kr.
Inkl. moms
129
Leveret indefor 1-2 dage

Elektronisk alkoholtester med tre niveauer til indikation af promille. Alkometeret fungerer efter princippet om en udåndingstest. Ideel som vejledende alkometertest for chauffører, til køreskoler osv. Alkotester af denne type kan alene anvendes som vejledende reference alkotest. Kan anvendes som nøglering. Indbygget LED lys. Hurtig og nem betjening.

Antal
Kun få tilbage på lager

Shopping Cart Icon 3 andre kigger lige nu på denne vare
  • e-mærket virksomhed - her handler du trygt. e-mærket virksomhed - her handler du trygt.
  • Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag Hurtig levering - lagervarer fra dag til dag
  • Let RMA og returbehandling Let RMA og returbehandling
  • Sikker SSL beskyttet betaling Sikker SSL beskyttet betaling

Elektronisk alkoholtester med tre niveauer til indikation af promille. Alkometeret fungerer efter princippet om en udåndingstest. Ideel som vejledende screening / alkometertest for chauffører, til køreskoler osv. 

Alkotestere af denne type kan alene anvendes som vejledende reference alkotest. Husk at åndedrætsmålingen af alkohol i blodet er altid kun vejledende. Kan anvendes som nøglering. Indbygget LED lys. Hurtig og nem betjening.

Der kræves ingen yderligere genopfyldninger for at enheden kan fungere, så du behøver ikke at købe yderligere rør eller kapsler til dette alkometer. Meget enkel betjening.

Alkotester måleområde, indikation:

0,0 - 0,2? BAC - grøn LED

0,2? - 0,5? - gul LED

>0,5? - gul+rød LED

Lommelygte med rød LED diode

Strømforsyning: 2xAAA batterier (medfølger ikke)

Alkotester - enkel betjening:

1.Tryk og hold knappen (POWER) på fronten nede under hele målingen. Et orange og et rødt lys vil lyse, og opvarmningen af sensoren aktiveres, hvis det er nødvendigt. Det kan tage op til 15 sekunder at varme op, endnu længere, når du bruger den første gang efter lang tid. Når grøn indikator tændes er enheden klar.

2. Fra det øjeblik den grønne indikator lyser, er enheden klar til at måle inden for 3-5 sekunder. Blæs fra en afstand på ca. 5 cm fra munden i ca. 3-5 sekunder ind i gitteret (6) på enheden. Prøv at holde den specificerede afstand mellem din mund og enheden og udånd jævnt.

3. Enheden udfører analysen og viser måleresultatet.

4. Hvis en værdi højere end 0,05 % (0,5 %) registreres, lyser de røde og gule LED- indikatorer.

5. Hvis der registreres en værdi større end 0,02 % (0,2 %), men mindre end 0,05 % (0,5 %), lyser den gule LED-indikator.

6. Hvis der detekteres en værdi lavere end 0,02 % (0,2 %), vil den grønne LED-indikator forblive tændt.

7. Slip knappen (POWER), enheden slukkes.

8. For endnu en test, tænd for enheden igen med knappen på forsiden af enheden og gentag trin 1-7 ovenfor. Hvis enheden ikke registrerer alkohol, når testen gentages kort efter, skal du vente ca. 10-20 minutter og udføre testen igen.

9. For at få det mest nøjagtige resultat (åndedrætsmålingen af alkohol i blodet er altid kun vejledende) gentag målingen 2-3 gange.

Brug af lommelygten Lommelygtens LED tændes og slukkes med skydekontakten. Tænd ikke lampen før eller under målingen af alkoholmængden.

Inden du bruger alkoholtesteren, må du ikke have drukket alkohol eller røget i 20 minutter. Brug ikke alkoholtesteren umiddelbart efter at have drukket alkohol, sensoren kan blive ødelagt og garantien mistes! Skyl munden med vand, før du foretager målingen. Husk at åndedrætsmålingen af alkohol i blodet er altid kun vejledende.

N.A.

Produktinformation

Farve
Sort

Du vil måske også syntes om

chat Anmeldelser (0)

Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed        Tektronic.dk   - en dansk E-mærket virksomhed     Tektronic.dk - en dansk E-mærket virksomhed